Strijd B1 eindigt in 3-3

Geplaatst op 29-08-2015 13:32.

Vandaag stond onze 2e bekerwedstrijd op het programma tegen SDOL B2. Na een vel begin van MVV '69 was er na enkele seconden al de eerste goede kans maar die werd niet benut. Tien minuten later kwam er door goed combinatievoetbal en een dieptepaas de 1-0 op het scorebord. Na 30 minuten werd er vanaf de 16 meter geschoten op de goal, de keeper kon het schot niet keren dus de 2-0 werd genoteerd. Vlak voor de rust schoot SDOL op goal en het stond 2-1. Na rust was het SDOL die die vel begonnen. In de 60e minuut scoorde SDOL de 2-2. Toen barste de strijd los, We kregen uiteindelijk een strafschop en het stond 3-2. Nu was het tegenhouden en op de counter spelen. SDOL maakte nog de 3-3. Dit was ook de eindstand. Een eindstand waar we zeker niet ontevreden over zijn. Volgende week spelen we op een doordeweekse avond tegen Gramsbergen.