MVV'69 F1G Kampioen!!

Geplaatst op 28-11-2015 15:27. Laatst gewijzigd op 28-11-2015 16:58.

Een spannende wedstrijd stond er vandaag op het spel, we moesten willen om gelijk aan punten te komen met de koploper (Vilsteren). We begonnen de wedstrijd sterk en kwamen al een aantal keer bij het doel van de tegenstander. Alleen zat de paal ons een paar keer dwars.

Aan het eind van de eerste helft stond het 1-0 voor MVV.  We begonnen de tweede helft gelijk weer sterk en kwamen al snel op 2-0 voorsprong, kort daarna volgde de 3-0. Maar 7 minuten voor het eind van de wedstrijd kwam Vilsteren op 3-1 en kort daarna viel ook de 3-2. Het waren spannende en lange laatste minuten. Maar naar 40 minuten spelen was de uitslag 3-2 in ons voordeel!!!  Nu staat Visteren en Mvv'69 op 27 punten dus beide KAMPIOEN!!  Wat een top wedstrijd om naar te kijken super goed gedaan F1