Spanning tot de laatste minuut tegen koploper

Geplaatst op 07-12-2015 23:04.

Deze week spelen we tegen Kosc, Ootmarsum. En we beginnen sterk. In de eerste minuut scoort Lisanne Tighelhof het eerste doelpunt. We denken direct een stempel te kunnen drukken op de wedstrijd , maar dan komt Kosc direct terug. In de vijfde minuut scoren zij de gelijkmaker, waarna het gelijk op gaat. We spelen zeker niet slecht. Het zou overdreven zijn als ik zeg dat we het eerste half uur niet één keer ons eigen speelhelft hebben betreden. Toch waren we zeker aan de overheersende hand. Maar dan merk je dat slechts één foutje in de vierde klasse direct wordt afgestraft. Kosc breekt door en scoort de 2-1. En, hoewel we sterk blijven spelen, maakt Kosc de kansen af die wij laten liggen. Het veld is slecht en zwaar en het lijkt alsof we hier meer moeite mee hebben dan met de tegenstander. Maar ook de vrouwen van Kosc moeten vechten op het mulle veld. Met 3-1 achterstand op het scorebord vertrekken we naar de kleedkamer.

Na de thee wordt er nog twee gescoord aan de kant van Kosc en staan we 5-1 achter. Maar dan komt de kentering met een doelpunt van Lisanne in de 77ste minuut. 7 minuten later scoort Gea Haller vanuit een penalty. En dit herhaalt ze nog eens 6 minuten later. Maar helaas waren de 90 minuten te kort om de uitslag nog in een winst om te zetten. We vertrekken weer richting Marle met 5-4.