Jeugdvoetbalkamp 2017

zaterdagmorgen

Gisteren zijn we aangekomen op het voetbalkamp. Elk team werd verdeeld in twee groepen en daarmee gingen we spelletjes doen. We gingen volleyballen, voetvolleyballen, trefballen en flesjesvoetbal. Toen we de spelletjes hadden gedaan hadden we even pauze en daarna gingen we naar het bos. Daar deden we het dierengeluidenspel. We werden in allemaal groepjes verdeeld en we moesten toen alle dieren opzoeken. De A en de meisjes van de C moesten in een tent slapen en dat was heel erg koud. De volgende ochtend moesten we er vroeg uit en hadden de meiden van de A en C corfee. We mochten iedereen wakker maken met pollepels en deksels. De meesten waren daar niet erg blij mee. Dat is wat we tot nu toe hebben gedaan.

Ginette en Sanna

 

 

zaterdag!

we zijn moeizaam uit bed gekomen en toen hebbebn we ontbeten, daarna hebben we in groepjes een spelletjes circuit gedaan, toen gingen we levend stratego doen. de rest van de middag mochten we zelf weten wat we gingen doen we hebben gezwommen en lekker gevoetbalt.later op de avond gingen we een pupquiz doen en na de 70 vragen hebben we een droppng gedaan en voor de F en de E een kampvuur met warme chocolademelk knakworst en marsmellows.  toen iedereen terug was van de dropping gingen we met zijn allen om het kampvuur zitten en daarna ging iedereen slapen.

Romee en Julia

 

zondag

kwamen ze gisteren moeizaam uit bed, dan kun je wel nagaan hoe ze zich vandaag voelden :-). Na een rustig ontbijt hebben we een klein voetbaltoernooi gehouden. Om 12.00 had de corveedienst de lunch weer klaarstaan en daarna was het inpakken en opruimen. na een algehele inspectie van de kamers hebben we nog even met z'n allen aan het touw gestaan. Toen was het wachten op de auto's, inpakken en wegwezen. Bij de kantine kreeg iedereen nog een patatje en frikandel en kwamen de ouders iedereen weer ophalen.

 

De dank van de organisatie gaat uit naar :  De leiding die het weekend heeft geholpen

                                                                     De Vriendenkring voor de financiele bijdrage.

                                                                     Hilde, Erna, Hetty en Harmke die vrijdag de stamppot hebben verzorgd

                                                                     Wilco die zaterdag de pastamaaltijd heeft gekookt

                                                                     Renee Willems en fam. Potgieter voor het lenen van de tenten

                                                                     Gerrit Tichelhof voor het lenen van de geluidsinstalatie

                                                                     Alle ouders die mee hebbben gereden

 

En natuurlijk dank aan alle kinderen voor een super gezellig weekend !!                                                                   

 

 

 

Afbeeldingen