B1 houd lang stand tegen nummer 2

Geplaatst op 06-12-2014 13:45.

Vandaag, 6 december stond de laatste wedstrijd op het programma tegen de nummer 2: Lemele B1.  Om 10:30 uur werd er afgetrapt op sportpark Zandeinde. Vanaf het begin van de wedstrijd waren de bovenliggende partij. We creëerden goede mogelijkheden, maar ze werden niet benut. Toch kwamen we op een 0-1 voorsprong, een handsbal zorgde ervoor dat we vanaf 11 meter mochten aanleggen. Kort daarna kwam er een schot van Lemele die zomaar de kruising in vloog, het stond 1-1. Dit was ook gelijk de ruststand. Na rust ging het gelijk op. Lemele was ligt in het voordeel en maakte 2-1, kort daarna ook 3-1. We deden snel wat terug en het stond 3-2.  De Laatste 15 minuten kwam Lemele ineens met goed voetbal opzetten. We hadden weinig meer te vertellen. Het werd even éénrichtingsverkeer en het werd 4-2 & 5-2. De wedstijd was gespeeld. En alsof 5-2 nog niet genoeg was werd het nog 6 en 7-2. Uitslag wel geflatteerd maar het is niet anders. Uitslag 7-2.