Dames MVV'69 doen het goed!

Geplaatst op 06-12-2014 16:47.

Wedstrijd MVV'69 Vr1 - Voorwaarts V. Vr.1

Het is een koude winterdag maar als we moeten beginnen komt het zonnetje door. De dames MVV beginnen met goede moed aan de wedstrijd. Het gaat in het begin gelijk op. Daarna komt MVV meer aan de bal en in de 14e minuut scoort Gea de 1-0!
MVV voetbalt lekker door en in de 25e minuut scoort Gea de 2-0! Even later wordt Lisanne neergehaald en krijgt MVV een vrije trap. Anja neemt de vrije trap en scoort de 3-0!

Na enig aanzetten in de tweede helft werdt er binnen 10 minuten al twee doelpunten gemaakt. De eerste door Gerlinde en de tweede door Gea. Dat maakte dat we na die twee doelpunten met 5-0 voorstonden. MVV zakt weer een beetje af maar in de 82e minuut scoort Gea het laaste doelpunt! 6-0 is de eindstand! De achterhoede heeft goed hun mannetje/vrouwtje gestaan, er zijn geen tegendoelpunten gevallen! Kortom alle dames hebben goed hun best gedaan!

De volgende wedstrijd moeten we tegen SVVN uit! Supporters zijn van harte welkom!