B1 geeft voorsprong uit handen!

Geplaatst op 21-02-2015 19:03. Laatst gewijzigd op 22-02-2015 10:43.

Vandaag was het dan zover! Geen hard veld, geen sneeuw dus de wedstrijd kon doorgaan. Om 10:45 werd er door USV B1 afgetrapt. Hun eerste aanval leverde gelijk een doelpunt op, 0-1 achter. We wisten snel iets terug te doen, een paar minuten later stond het 1-1. Kort daarna werd het 2-1. We voetbalden goed en crieërden goede kansen. Een kwartier voor rust werd het dan ook 3-1. Kort daarna 4-1, dit was ook de ruststand. Je zou zeggen: "dit mag je niet meer uit handen geven". Maar dat gebeurde wel want na rust liep het heel anders. We stonden te slapen, en we crieërden nauwlijks kansen. USV maakte de 4-2. Kort daarna kreeg USV een strafschop, die werd benut en het stond 4-3.  USV was de baas in het veld, en maakte ook de 4-4. Daarna ging het spel redelijk gelijk op. Hun kregen kansen en die benutten ze niet, maar wij kregen ook kansen en bunutten die niet. Eindstand 4-4.