Geplaatst op 03-03-2015 19:10. Laatst gewijzigd op 03-03-2015 20:38.

Middenveld: Germa, Sandra, Gea

Aanval: Annina, Lisanne, Gerlinde

Wissels: Tallechien, Chantal, Mirjam, Nymphe

Staf: Herald (trainer), Gerdien (vlagger), Marlot & Marije (leiders)

Op woensdagavond stond er weer een wedstrijd op het programma voor de dames van MVV. De dames van Daarle kwamen op bezoek bij Sportpark de Leemkamp voor de veel beloofde derby. De eerdere wedstrijden tegen deze tegenstander werden met winst afgesloten. Vanavond weer een nieuwe ronde, met nieuwe kansen. Na het knallende vuurwerk om iedereen in hogere sferen te brengen, konden we beginnen aan de wedstrijd.

Het was Daarle dat sterk uit de startblokken kwam. In de 7e minuut een goed uitgespeelde aanval, maar gelukkig was Gonneke daar met de redding. Een paar minuten later werd er alsnog gescoord, 0-1 voor Daarle. MVV zou alle zeilen bij moeten zetten om hier nog wat uit te kunnen halen. Dat gebeurde dan ook in de 22e minuut. Na een goede aanval van MVV werd er hands gemaakt in het strafschop gebied van Daarle. Voor penaltykiller Sandra was dit geen enkel probleem, het werd dan ook 1-1! Even weer een sprankje hoop, ook al was het voetbal van MVV niet om aan te zien. Daarle schakelde vele malen sneller en scoorde de 1-2 in de 39e minuut net voor rust.

Nadat iedereen een lekker warm bakje thee naar binnen had gewerkt kon de 2e helft beginnen. Het vervolgde de 1e helft waarin het ook niet lekker liep. Maar Marle moest proberen om er het beste van te maken, af en toe werd er goed gevoetbald, maar om dit Daarle te verslaan moest er meer worden gedaan dan dat. Met in de 52e minuut nog een goede pass van Lisanne op Mirjam en een mooi schot op doel maar deze ging helaas net naast. Met de snelle counter van Daarle scoorden zij in de laatste 10 minuten dan ook de 1-3 en was de wedstrijd gespeeld.

Dit keer geen overwinning voor de dames van MVV. Daarle ging er met de winst vandoor en dit was dan ook de terechte winnaar.

MVV'69 Dames 1 - Sportclub Daarle Dames 1 eindigde in 1-3.

Toeschouwers weer bedankt voor jullie support!

Een wedstrijd om gauw te vergeten en uit te kijken naar de volgende wedstrijd op 28 februari om 10.00 uur tegen DES Dames 2 op Sportpark Gagelman in Nijverdal.