B1 Speelt gelijk

Geplaatst op 21-03-2015 17:23. Laatst gewijzigd op 21-03-2015 17:57.

Om 10:45 vertrokken we naar Hardenberg. Om 11:00 uur was het zover en werd er afgetrapt op het terein van Hardenberg'85. Beide teams deden niet veel voor elkaar onder. Van beide kanten af en toe was slordig. Maar wij wisten goede aanvallen op te zetten. Dat had resultaat, we scoorden de 0-1. Even later wisten we de verdediging van Hardenberg'85 B3 opniew te kloppen, 0-2. Met 0-2 op het scorebord gingen we de rust in. Na de rust waren de rollen omgedraaid en maakte Hardenberg'85 het spel. Het duurde niet lang en de eerste aanval van Hardenberg'85 was een feit. Een aaval met succes want ze maakten de 1-2. En niet veel later werd het 2-2. Even later was ook de 3-2 een feit. Maar gelukkig wisten we ons te herpakken en werd het via een geplaatste bal 3-3. Kort voor het einde van de wedstrijd kregen wij nog een aantal kansen. Waarvan 1 op de lat belandde, het geluk zit dan ook niet mee. Eindstand 3-3. Volgende week spelen we thuis tegen Lemele.