SVVN 7 - Derde eindigt in remise

Geplaatst op 22-03-2015 22:21.

Voor het derde een belangrijke dag omdat bij winst op SVVN de laatste plaats aan deze ploeg overgedaan kon worden. Door enkele blessures misten we een aantal basisspelers o.a. Wilco Schuurs die aan het vorige duel een gebroken teen overhield. Gelukkig voor het derde was de wedstrijd van het tweede verplaatst naar door de week, zodat we ons team met aanvullingen konden versterken.

We begonnen de wedstrijd fel en met veel inzet en hadden in de eerste helft veel balbezit zodat we een veldoverwicht hadden. Dit leverde enkele kansen op. Halverwege de eerste helft was het raak. Een vrije trap van Jan Heuver werd goed ingekopt door een vrijgelaten Martijn Jol. We gingen de rust in met deze 0-1 voorsprong.

De tweede helft was een ander verhaal: MVV begon veel te slap en SVVN zette druk. Na tien minuten voetballen stond het 1-1. De resterende tijd hadden beide ploegen kansen om te scoren, waarbij het vooral MVV aan het nodige geluk ontbrak. Eindstand 1-1. MVV had hier kunnen en moeten winnen, zodat we teleurgesteld van het veld liepen.