Geplaatst op 29-03-2015 19:43. Laatst gewijzigd op 29-03-2015 21:18.

Verdediging: Chantal, Milou, Lisa, Mette

Middenveld: Anja, Sandra, Gea

Aanval: Tallechien, Lisanne, Gerlinde

Wissels: Annina, Annemarie, Nymphe

Staf: Herald (trainer), Gerdien (vlagger), Marlot & Marije (leiders)

Op deze regenachtige zaterdagmiddag moest er weer gevoetbald worden en wel tegen de dames 2 van HHC Hardenberg. Nadat we in de uitwedstrijd van 8 november een goed resultaat hadden behaald, moesten we ons best doen om dit nog een keer te herhalen. Na de fanatieke warming-up floot de scheidsrechter om 14.30 uur voor het begin van de wedstrijd.

De start was erg rommelig, beide teams moesten even hun draai zien te vinden. Bij MVV was de communicatie vrijwel niet aanwezig of de passes kwamen niet aan. Er werden wel een aantal kansen gecreëerd, maar deze werden helaas niet omgezet in een doelpunt. MVV kwam er gevaarlijk uit maar ook HHC was erg snel in de omschakeling. Toch gingen de dames de rust in met een gelijke tussenstand, 0-0.

Nadat de trainer ons in de rust flink de wacht had aangezegd (donderpreek) en ons vertelde hoe hij het wilde hebben, begonnen we aan de 2e helft.  Er zou zeker wat moeten veranderen bij de dames van MVV om deze wedstrijd nog tot een goed einde te brengen. Dan in de 53e minuut een goede pass van Lisanne op Gerlinde waarnaar zij op doel schoot en de bal prachtig achter de keepster van HHC terecht kwam. Wat een opluchting, de 1-0 voor MVV was een feit! 2 minuten later werd er weer gescoord door Lisanne, 2-0!  De preek was toch wel binnen gekomen bij de dames, en werd er weer voor de volle 100 % gevochten om de 3 punten binnen te halen. Nadat Gea de corner in de 70e minuut genomen had, kon Lisanne de 3-0 perfect in koppen. Gelukkig werd de positieve lijn doorgetrokken en scoorde Sandra in de 75e minuut de 4-0 na een goede aanval. Wel scoorde HHC in de 80e minuut de eretreffer, zo werd het 4-1. Daar bleef het niet bij want in de 82e minuut was het onze spits Lisanne die haar 3e doelpunt van de middag maakte en de eindstand op 5-1 bracht.

MVV’69 Dames 1 – HHC Hardenberg Dames 2 eindigde in 5-1.

Supporters weer bedankt voor jullie komst!