Geplaatst op 07-04-2015 22:58. Laatst gewijzigd op 08-04-2015 18:28.

Verdediging: Mette, Milou, Lisa, Annemarie
Middenveld: Anja, Sandra, Gea
Aanval: Nymphe, Lisanne, Gerlinde
Wissels: Annina, Chantal, Tallechien
Staf: Herald (trainer), Gerdien (vlagger)

Zaterdagmiddag was het eindelijk zover, de dames van MVV moesten aantreden tegen de nummer 2 uit de competitie, Gramsbergen. Een fysiek sterke ploeg, waarbij vooral ook sportiviteit voorop staat. De dames moesten deze belangrijke wedstrijd winnend afsluiten om 3 punten uit te lopen en de koppositie te verstevigen.

MVV begon zeer aanvallend aan de wedstrijd. De dames van Gramsbergen werden gelijk vastgezet en kon door het goede positiespel van MVV geen kant op. Na 10 minuten was het al raak, Sandra gaf de bal perfect op Lisanne waardoor zij de keeper kon passeren, 0-1 MVV! Dit bleek het voorproefje te zijn van een doelpuntrijke voetbalmiddag. Uiteraard was dit voor de meegekomen supporters een leuke bijkomstigheid. Dan in de 25e minuut een goede voorzet van Lisanne waardoor Gerlinde de 0-2 kon inkoppen! De dames van Gramsbergen lieten het er uiteraard niet bij zitten en scoorden 5 minuten later de aansluitingstreffer en brachten de stand op 1-2. Ze konden alleen niet lang genieten van deze feestvreugde want één minuut later scoorde Gea na een goede actie aan de andere kant van het veld, en bracht het verschil weer terug op 2 doelpunten, 1-3 voor MVV! Een paar minuten later was het Lisanne die de stand op 1-4 zette door een goede goal! Daarna kwam Gramsbergen er nog wel uit met een aantal gevaarlijke kansen maar met een paar sterke reddingen van Gonneke werden deze niet benut. Net voor rust nog een voorzet van Lisanne, waardoor Gea de bal nog in het doel kon verwerken, 1-5!

Dit was dan ook de ruststand. Aan het begin van de 2e helft gebeurde er vrij weinig. Wel was duidelijk dat Gramsbergen het er niet bij zou laten zitten, zij kwamen dan ook sterk terug uit de kleedkamer. Kansen kregen zij wel maar deze werden niet omgezet tot een doelpunt. MVV was daarin tegen niet meer te stoppen. In de 73e minuut een mooie voorzet van Anja op Lisanne waarna zij Gea aanspeelde en deze de 1-6 kon binnen tikken! 2 minuten later was het weer raak. Na een goede pass van Milou op Sandra kon laatstgenoemde de bal doortikken naar Lisanne waarna zij de bal rustig binnen kon schieten, 1-7 voor MVV! Toch kwam Gramsbergen er weer gevaarlijk uit via de linkerkant en konden zij er 2-7 van maken. De knallende afsluiter van deze middag kwam van de voeten van Tallechien na een mooie steekpass van zus Annina wat de eindstand op een 2-8 bracht!

SV-Gramsbergen Dames 2 - MVV’69 Dames 1 eindigde in 2-8.
Uiteraard werd dit feestje voortgezet in de tent bij Paasweekend Marle!
Alle supporters die de moeite hebben genomen om ons aan te moedigen in Gramsbergen, bedankt!