B1 verliest met 0-1

Geplaatst op 11-04-2015 16:59. Laatst gewijzigd op 11-04-2015 18:18.

Om 13:00 uur werd er afgetrapt op sportpark de Kampen in Heino.  Na nog geen minuut spelen was de eerste aanval van Heino B4 een feit. Voor hun een geweldige aanval want ze scoorden, 0-1. De eerste helft ging het aardig op en neer. Beide ploegen kregen kansen maar er werd de eerste helft niet gescoord. Na rust hadden wij veel de bal. Af en toe kwam Heino er uit via een 'counter' maar dat leverde verder niets op. Wij stonden constant op de helft van Heino. Afstandsschoten, steekballen, induviduele acties niets leide naar een doelpunt. Het zat dan ook niet mee, en na 80 minuten vond de scheidsrecht het genoeg en floot af. Aan de inzet en mentaliteit lag het zeker niet. Volgende week beter, dan spelen we om 10:45 uur thuis tegen Lemelerveld B4.