B1 wint maar niet overtuigend

Geplaatst op 19-04-2015 09:25. Laatst gewijzigd op 19-04-2015 12:28.

Om 10:45 uur trapte Lemelerveld B4 af en was de wedstrijd begonnen. Wij kregen een goede kans, en het werd een goal. Een speler van Lemelerveld hielp ons in het zadel, want het was een eigen doelpunt. Niet veel later opnieuw een aanval en opnieuw een goal, Na 10 minuten stond het 2-0. Lemelerveld kwam er af en toe uit met een counter. Echt gevaarlijk werd dit niet. In de 35e minuut werd het 3-0. Vlak voor rust scoorde Lemelerveld uit het niets en het stond 3-1. Na rust waren de rollen omgedraaid. Wij werden door lemelerveld onder druk gezet en hun maakten het spel. Lemelerveld kreeg bijna kans op kans maar onze keepster stond Lemelerveld goed in de weg en wist de goals uit te houden. De laaste 10 minuten was billenknijpen want de druk werd steeds groter. 5 minuten voor het einde van de wedstrijd werd de 3-2 gescoord. Nu was het helemaal billenknijpen. Lemelerveld dacht een paar minuten voor het einde van de wedsrijd nog een doelpunt te maken. Maar gelukkig voor ons werd het doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Gelukkig bleven de 3 punten in Marle. Volgende week spelen we 14:30 uit tegen Dalfsen B2.