Punten laten liggen tegen Juventa VR1

Geplaatst op 15-11-2015 14:21.

Na 2 wedstrijden de volle punten te hebben gepakt, beginnen we vol goede moed aan de wedstrijd tegen Juventa. Een geduchte, maar zeker niet te onverslaane, tegenstander uit Wierden.

Na een minuut stilte om de slachtoffers van de verschrikkelijke gebeurtenissen in Parijs van de avond ervoor te gedenken, wordt de wedstrijd gestart. Er wordt rommelig gestart en we zijn niet helemaal scherp. Maar als in de 8ste minuut het eerste tegendoelpunt valt, worden we bij de les geroepen.

We gaan vol in de aanval. Dit leidt tot enkele mooie kansen, maar de Juventa keepster weet ze allemaal te blokkeren (of wordt er gefloten voor buitenspel). En met een 0-1 achterstand vertrekken we naar de kleedkamers. De thee en de wijze woorden van onze tweede trainer doen wonderen. Want na een klein kwartier houden we de spanning erin. Vanuit een vrije trap schiet Gea Haller recht in de kruising en is de stand 1-1. Met hernieuwde energie en wilskracht vechten we verder. Maar ook juventa strijdt door. Nog geen 5 minuten later, scoren zij de 2-1. Maar we laten ons niet uit het veld slaan. En dit vechten wordt beloond. Sandra Noordman scoort met een kopbal de gelijkmaker. En er is weer hoop op 1 of zelfs 3 punten. Helaas mocht t niet zo zijn. Na een bloedstollende wedstrijd, waar de kansen gelijk opgingen, was er in de blessuretijd toch nog een kansje voor Juventa die zij weten te verzilveren. Een zuur doelpunt...