Wedstrijdverslag MVV'69 - Bruchterveld

Geplaatst op 28-11-2017 19:24.

Zaterdag 25 november 2017 14.30 staat de wedstrijd Mvv’69 – Bruchterveld op het programma. Een lastige tegenstander uit de top van de competitie.

Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Marc Boeve

Achterhoede: Jaspers Bosch, Niek Stokman, Jelle Grefelman, Jan Heuver

Middenveld: Marijn Reefhuis, Ronald Sasbrink, Arjan Egberts, Stefan Eektimmerman

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Lars Aitink, Jordy Bannink, Dinand Hekman

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Jarno Thijs (Vlagger)

MVV wil zich revancheren van het verlies vorige week, maar het weet dat dit een moeilijke wedstrijd gaat worden. De tegenstander Bruchterveld draait namelijk mee in de bovenste regionen van de competitie.

De eerste tegengoal viel echter wel heel snel, namelijk in de eerste minuut door een verkeerde bal kon de aanvaller van Bruchterveld de bal onderscheppen en hij bedacht zich niet en schoot goed binnen. MVV loopt direct achter de feiten aan.

De gehele eerste helft bleef Bruchterveld oppermachtig en is te zien waarom ze bovenin meedraaien en strijden om promotie. In de eerste helft wist MVV de schade te beperken tot 3 – 0. Echte kansen heeft MVV zelf niet kunnen creëren, het is vooral tegenhouden.

De tweede helft gaf helaas geen ander beeld dan de eerste helft. Als Bruchterveld het rustig aan deed kon MVV rustig opbouwen, maar zodra Bruchterveld maar iets druk ging zetten werd het direct gevaarlijk.

Bruchterveld verruimde de voorsprong rond de 60e minuut tot 4 – 0 en ging daarna stug door met hoog druk zetten en zo liep de stand snel op tot 8 – 0. MVV kwam in de tweede helft maar niet in de wedstrijd en probeerde vooral de schade te beperken, zodat het niet nog meer goals incasseerde. In de tweede helft kwamen de wissels Lars, Jordy en Dinand nog in het veld. Dinand heeft nog twee afstandsschoten kunnen leveren, maar echt gevaarlijk kon MVV niet worden.

Samenvattend was Bruchterveld niet één, maar meerdere maten te groot voor ons.

De volgende wedstrijd voor MVV’69 is de derby tegen SP Daarle op 2 december in Daarle om 14:30. Een goed moment om de nederlaag van 8 – 0 tegen Bruchterveld snel te doen vergeten. Wij hopen dan ook weer op uw support.