Wedstrijdverslag SP Daarle - MVV'69

Geplaatst op 04-12-2017 17:22.

Zaterdag 2 december 2017 14.30 staat de derby tegen en in Daarle op het programma. MVV is gebrand op een goede uitslag na de nederlaag tegen Bruchterveld vorige week.

Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Wessel Ring

Achterhoede: Niek Stokman, Jelle Grefelman, Ronald Sasbrink, Jan Heuver

Middenveld: Stefan Boeve, Stefan Eek Timmerman, Arjan Egberts, Marijn Reefhuis

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Dinand Hekman, Leendart-Jan Haller

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Johan Schutte (Vlagger)

De eerste 10 minuten van de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Daarle had het meeste balbezit, maar kon niet bij de goal van MVV komen. In de 11e minuut is de eerste grote kans van de wedstrijd voor MVV, maar Stefan Eek Timmerman komt na gepruts in de verdediging van Daarle net te kort om hiervan te profiteren. Daarle is gewaarschuwd.

In de 21e minuut wederom een kansje voor MVV. De bal wordt over de verdediging gespeeld van Daarle, maar is net te hard.

In de 26e minuut vindt het eerste echte wapenfeit van Daarle plaats. Een schot van afstand wordt naast geschoten door een aanvaller van Daarle.

Daarna weer een grote kans voor MVV. Arjan Egberts krijgt de bal op randje 16 voor de voeten en haalt uit, maar de bal gaat helaas over.

In de 37e minuut is MVV dicht bij de 1 – 0 bij een corner. De keeper laat de bal los, maar MVV kan de bal net niet intikken. Daarle is direct weer scherp en schakelt razendsnel om en wordt gevaarlijk met een afstandsschot, maar deze wordt naast geschoten.

In 42e minuut stoomt Stefan Eek Timmerman door de verdediging van Daarle, maar de laatste man van Daarle kan hem nog net stoppen waardoor hij niet gevaarlijk kan worden.

De scheidsrechter fluit voor de eerste helft. Het balbezit was voor Daarle, maar de grootste kansen komen van Marle.

In de tweede helft krijgt MVV direct weer een grote kans in de 48e minuut is het Dinand Hekman, die na goed voorbereidend werk van Arjan Egberts, kan inschieten maar de keeper redt knap.

Tot aan de 70e minuut gaat het redelijk gelijk op en krijgen Daarle en MVV over en weer ‘kleine’ kansen, maar worden beide ploegen niet echt gevaarlijk. Daarle blijft echter wel balvaster en heeft het meeste balbezit.

Vanaf minuut 70 begint Daarle veel druk te zetten op de verdediging van MVV en dit resulteert in veel kansen voor Daarle. In de 73e minuut lijkt het 1 – 0 te worden voor Daarle uit een corner, maar de bal wordt volgens de scheidsrechters nog voor de lijn weggehaald. Spelers van Daarle schreeuwen moord en brand dat de bal wel degelijk over de lijn was. MVV komt hier goed weg.

MVV komt er de laatste 20 minuten niet meer uit en het is vooral tegenhouden. Daarle produceert veel schoten en voorzetten, maar zijn gelukkig niet scherp in de passing en afronding of onze keeper Wessel staat ze in de weg. In de laatste minuten probeert Stefan Eek Timmerman de keeper, die ver voor de goal staat, nog te verschalken vanaf de middellijn, maar de bal gaat een meter over het doel.

Dan fluit de scheidsrechter voor het eindsignaal en neemt MVV verdiend een punt mee uit Daarle. De verdediging stond vandaag goed en overal in het veld werd gevochten voor elke meter en elke bal. Een teamprestatie waar MVV trots op mag zijn.

De volgende wedstrijd voor MVV’69 is 9 december thuis tegen SVV’56 om 14:30. Wij hopen ook dan weer op uw support.