Ongelukkig MVV verliest van BZSV

Geplaatst op 03-04-2018 13:33.

Zaterdag 31 maart stond de wedstrijd tegen het eerste elftal van BZSV op het programma. De vorige wedstrijd uit tegen de jongens uit Borne werd met wat pech met 3-1 verloren.

15. Berry Grotenhuis

Vanaf de aftrap was het MVV dat direct de wedstrijd bepaalde. BZSV was overal te laat en er werd door MVV goed gevoetbald. Toch kwamen er bijna geen kansen voor MVV. In de 13e minuut wordt er een diepe bal verkeerd ingeschat door de verdediging van MVV waardoor er een kans ontstaat voor BSZV maar de spits schiet de bal naast. 5 minuten later komt de bal terecht bij Stefan en na een goeie beweging schiet hij op goal maar dit schot mist kracht en is daardoor makkelijk te pakken voor de keeper. Na een half uurtje spelen krijgt Rik de bal en geeft met een schitterende pass de bal aan Patrick die helaas net voorlangs schiet.

3 minuten later komt een afvallende bal voor de voeten van Arjan en hij bedenkt zich niet en haalt uit, net over. In de 38e minuut onderschept Patrick de bal en met een goeie steekbal komt hij terecht bij Jeroen die 1op1 met de keeper komt. Jeroen krult de bal met links langs de keeper heen, helaas komt deze bal op de lat terecht. De verdediging van BZSV schiet de bal over de achterlijn waardoor er een corner komt. Na dat de bal uit de kluts komt wordt er geschoten door een speler van MVV, de keeper zit helemaal mis en iedereen denkt al aan het doelpunt maar de bal wordt nog net van de lijn gehaald door een speler van BZSV.

Vlak voor rust krijgt Berry de bal en met een goeie schijnbeweging ligt de bal goed voor zijn linker, hij krult de bal richting de verre hoek maar een uitstekende redding van de keeper staat in de weg van een doelpunt.

We gaan rusten met een 0-0 stand, een stand waar MVV niet helemaal tevreden mee zou zijn omdat zij de ploeg waren die domineerde. In het begin van de tweede helft is er een schotje van Stefan die makkelijk gepakt kan worden door de keeper. In de 52e minuut wordt BZSV gevaarlijk met een schot maar Mark red knap. BZSV wordt sterker en dat resulteert ook ik meer kansen. In de 55e minuut een afstandsschot van BZSV die maar net overgaat. 4 minuten later is het weer BZSV met een schot maar deze bal is voor Mark. In de 60e minuut wordt Stefan gewisseld en komt Jan voor hem in de ploeg.

BZSV wordt sterker en MVV is de controle over de wedstrijd kwijt. BZSV creëert een aantal kansen maar echt gevaarlijk zijn ze nog niet. In de 72e minuut wordt Jeroen er uit gehaald en wordt vervangen door Leendert Jan. In de 83e minuut is er knullig balverlies bij MVV waardoor de spits van BZSV de bal kan oppikken en richting Mark kan gaan, de spits twijfelt niet en maakt de goal. Een grote domper voor MVV want dit was een van de eerste grote kansen van BZSV. In de slotfase wordt het wat grimmiger en zijn en hier en daar wat opstootjes. Na 3 minuten blessuretijd klinkt het eindsignaal.

MVV was vandaag de ongelukkige van de twee en hadden zeker recht gehad op een punt. Maar met deze instelling zullen er nog wel wat punten gehaald gaan worden.