Jeugdvoetbalkamp 2018

Kamp 2018

Het weekend van 8,9 en 10 Juni 2018 zijn we met de jeugd van MVV op Kamp geweest naar Klein Oever in Balkbrug.. Het is een mooie locatie met een grote accommodatie, een klein veld, een heel groot speelveld en een zwembad   

Vrijdag om 16.00 uur vertrok de eerste groep. Daar aangekomen werden de slaapplaatsen toegewezen en konden de bedden opgemaakt worden en de omgeving verkend. Ook moesten er nog twee tenten worden opgezet. Nadat het de hele morgen flink geregend had was het sinds ons vertrek gelukkig droog. Ondertussen werd de maaltijd bereid. Dit keer waren dat wraps , die goed in de smaak vielen. Om 8.45 kwam de tweede groep aan en hebben we verschillende balspellen gespeeld. Later op de avond zijn we nog even naar het bos gegaan voor het dierengeluiden spel. Daarna begon voor vele een korte nacht …………..

Zaterdag begon de dag al vroeg, en dat viel niet voor iedereen mee… Om 9.30 kwamen ook de mini’s een dagje bij ons. Samen hebben we de hele morgen spelletjes gedaan. 12.00 was het weer tijd voor de lunch. De oudere kinderen waren hierna de hele middag vrij, en konden lekker gaan zwemmen. Het was heerlijk weer. Voor de mini’s en de jo9 hadden we een leuke speurtocht uitgezet. Daarna mochten ook zij lekker gaan spelen en zwemmen. Om 18.00  uur kwam onze voorzitter ons een heerlijke Chinese maaltijd brengen. Hierna was het voor de mini’s en sommige f-jes weer tijd om naar huis te gaan. Wij begonnen om 20.00 uur met de pub quiz. Sommige vragen hadden we overgenomen van vorig jaar, maar bleken toch nog steeds moeilijk ????. Later op de avond hadden we voor de d, c, en b een kralenroute. Helaas ging dit bij alle groepen mis zodat zij zeker twee uur hebben gelopen ☹. De rest ging lekker bij het kampvuur zitten met een broodje knakworst en warme chocolademelk. Uiteraard hebben ook de lopers dit gekregen, dat hadden ze wel verdiend. Het duurde nog wel een paar uurtjes voordat de laatsten gingen slapen. De leiding vermaakte zich intussen met een spelletje mens erger je niet.

Tja, en dan is het alweer zondag. De zwaarste dag van het weekend ????. Met moeite schuift iedereen aan voor een vrij rustig ontbijt. Om 10.00 uur gaan we nog een voetbaltoernooitje spelen. De snelheid is er bij de meeste wel uit. Na de lunch moet alles weer ingepakt worden, de tenten afgebroken en schoon gemaakt. Omdat het zo mooi weer is laten we iedereen nog even z’n gang gaan. Al dan niet vrijwillig nemen de meeste nog een verkoelende duik in het zwembad. Maar dan breekt toch echt het tijdstip van vertrek aan. Om vier uur arriveren we bij de kantine waar iedereen nog een patatje krijgt en weer (uitgeput) naar huis gaat.

Wij bedanken de leiding die het weekend heeft geholpen, de ouders die hebben gereden, Wilco voor de maaltijd, Renee Willems en fam. Potgieter voor het lenen van de tenten, Gerrit Tichelhof voor het lenen van de geluidsinstallatie   en De Vriendenkring voor de financiële bijdrage !

En natuurlijk alle kinderen bedankt voor een gezellig weekend

Afbeeldingen