MVV '69 - ASV '57

Geplaatst op 20-04-2010 21:42.

Deze wedstrijd was de laatste man van M.V.V. 69 voor één wedstrijd geschorst. Daardoor was het even wat zoeken in de achterhoede van M.V.V. 69. Echter A.S.V. 57 maakte hier goed gebruik van door al in de vierde minuut op voorsprong te komen door een doelpunt van Laarman. Naderhand ging M.V.V. 69 wat beter spelen en kreeg het ook wel kansen. Verder dan een bal rakelings langs het doel van A.S.V. 57 en een bal op de lat kwamen de M.V.V.-ers voor rust niet. Ook voor A.S.V. 57 waren er verder in de eerste helft geen uitgesproken mogelijkheden op de 0-2.
Na de rust een zelfde beeld waar er door geen van beide ploegen goed werd gespeeld. In de zestigste minuut werd een handsbal van M.V.V. 69 binnen de zestien meter geconstateerd door de scheidsrechter. De bal ging op de stip en Laarman van A.S.V. 57 bracht de score op 0-2. Hierna kreeg A.S.V. 57 wat meer grip op de wedstrijd, dit ook omdat M.V.V. 69 toch naar voren moest om de achterstand nog goed te maken. De Marlenaren wisten echter niet tot scoren te komen. wel kwamen er nog kansen voor A.S.V. 57. uit één van deze kansen maakte Pastink in de
80-ste minuut de 0-3 voor de ploeg uit Aadorp. Dit werd ook de eindstand.
Dinsdagavond is de uitwedstrijd tegen D.K.B. uit de Krim om 18.45 uur.
Gele kaarten: Geen.