Kampioenswedstrijd


Zaterdag 2 december moesten we een wedstrijd tegen Balkbrug spelen.

Als we niet verloren konden we kampioen worden.

Het begon goed, want Brent scoorde in de eerste 1e minuut de openingstreffer.

Ook de rest van de 1e helft ging goed, ik scoorde een hattrick en we hadden nog tientallen kansen. we gingen met 4-0 de rust in.

In de 2e helft hadden we heel veel kansen, maar die gingen helaas allemaal mis.

Toen klonk het fluitsignaal en hadden we gewonnen.

In de kantine kreeg iedereen een trofee en van de sponsor een kalender, een pet en met het team een uit naar kartplaza (bowlen) 

Daarna reden we in de vrachtwagen een rondje door Marle.

Toen we weer bij MVV waren kregen we wat patat en gingen we naar huis.

 

Bryan (spits JO13-1G) 

 

Wedstrijdverslag SP Daarle - MVV'69


Zaterdag 2 december 2017 14.30 staat de derby tegen en in Daarle op het programma. MVV is gebrand op een goede uitslag na de nederlaag tegen Bruchterveld vorige week.

 

Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Wessel Ring

Achterhoede: Niek Stokman, Jelle Grefelman, Ronald Sasbrink, Jan Heuver

Middenveld: Stefan Boeve, Stefan Eek Timmerman, Arjan Egberts, Marijn Reefhuis

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Dinand Hekman, Leendart-Jan Haller

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Johan Schutte (Vlagger)

 

De eerste 10 minuten van de wedstrijd speelde zich vooral af op het middenveld. Daarle had het meeste balbezit, maar kon niet bij de goal van MVV komen. In de 11e minuut is de eerste grote kans van de wedstrijd voor MVV, maar Stefan Eek Timmerman komt na gepruts in de verdediging van Daarle net te kort om hiervan te profiteren. Daarle is gewaarschuwd.

In de 21e minuut wederom een kansje voor MVV. De bal wordt over de verdediging gespeeld van Daarle, maar is net te hard.

In de 26e minuut vindt het eerste echte wapenfeit van Daarle plaats. Een schot van afstand wordt naast geschoten door een aanvaller van Daarle.

Daarna weer een grote kans voor MVV. Arjan Egberts krijgt de bal op randje 16 voor de voeten en haalt uit, maar de bal gaat helaas over.

In de 37e minuut is MVV dicht bij de 1 – 0 bij een corner. De keeper laat de bal los, maar MVV kan de bal net niet intikken. Daarle is direct weer scherp en schakelt razendsnel om en wordt gevaarlijk met een afstandsschot, maar deze wordt naast geschoten.

In 42e minuut stoomt Stefan Eek Timmerman door de verdediging van Daarle, maar de laatste man van Daarle kan hem nog net stoppen waardoor hij niet gevaarlijk kan worden.

De scheidsrechter fluit voor de eerste helft. Het balbezit was voor Daarle, maar de grootste kansen komen van Marle.

 

In de tweede helft krijgt MVV direct weer een grote kans in de 48e minuut is het Dinand Hekman, die na goed voorbereidend werk van Arjan Egberts, kan inschieten maar de keeper redt knap.

Tot aan de 70e minuut gaat het redelijk gelijk op en krijgen Daarle en MVV over en weer ‘kleine’ kansen, maar worden beide ploegen niet echt gevaarlijk. Daarle blijft echter wel balvaster en heeft het meeste balbezit.

Vanaf minuut 70 begint Daarle veel druk te zetten op de verdediging van MVV en dit resulteert in veel kansen voor Daarle. In de 73e minuut lijkt het 1 – 0 te worden voor Daarle uit een corner, maar de bal wordt volgens de scheidsrechters nog voor de lijn weggehaald. Spelers van Daarle schreeuwen moord en brand dat de bal wel degelijk over de lijn was. MVV komt hier goed weg.

MVV komt er de laatste 20 minuten niet meer uit en het is vooral tegenhouden. Daarle produceert veel schoten en voorzetten, maar zijn gelukkig niet scherp in de passing en afronding of onze keeper Wessel staat ze in de weg. In de laatste minuten probeert Stefan Eek Timmerman de keeper, die ver voor de goal staat, nog te verschalken vanaf de middellijn, maar de bal gaat een meter over het doel.

Dan fluit de scheidsrechter voor het eindsignaal en neemt MVV verdiend een punt mee uit Daarle. De verdediging stond vandaag goed en overal in het veld werd gevochten voor elke meter en elke bal. Een teamprestatie waar MVV trots op mag zijn.

 

De volgende wedstrijd voor MVV’69 is 9 december thuis tegen SVV’56 om 14:30. Wij hopen ook dan weer op uw support.

Het eerste.

Wedstrijdverslag MVV'69 - Bruchterveld


Zaterdag 25 november 2017 14.30 staat de wedstrijd Mvv’69 – Bruchterveld op het programma. Een lastige tegenstander uit de top van de competitie.

 

Mvv’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Marc Boeve

Achterhoede: Jaspers Bosch, Niek Stokman, Jelle Grefelman, Jan Heuver

Middenveld: Marijn Reefhuis, Ronald Sasbrink, Arjan Egberts, Stefan Eektimmerman

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Lars Aitink, Jordy Bannink, Dinand Hekman

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Jarno Thijs (Vlagger)

 

MVV wil zich revancheren van het verlies vorige week, maar het weet dat dit een moeilijke wedstrijd gaat worden. De tegenstander Bruchterveld draait namelijk mee in de bovenste regionen van de competitie.

De eerste tegengoal viel echter wel heel snel, namelijk in de eerste minuut door een verkeerde bal kon de aanvaller van Bruchterveld de bal onderscheppen en hij bedacht zich niet en schoot goed binnen. MVV loopt direct achter de feiten aan.

De gehele eerste helft bleef Bruchterveld oppermachtig en is te zien waarom ze bovenin meedraaien en strijden om promotie. In de eerste helft wist MVV de schade te beperken tot 3 – 0. Echte kansen heeft MVV zelf niet kunnen creëren, het is vooral tegenhouden.

De tweede helft gaf helaas geen ander beeld dan de eerste helft. Als Bruchterveld het rustig aan deed kon MVV rustig opbouwen, maar zodra Bruchterveld maar iets druk ging zetten werd het direct gevaarlijk.

Bruchterveld verruimde de voorsprong rond de 60e minuut tot 4 – 0 en ging daarna stug door met hoog druk zetten en zo liep de stand snel op tot 8 – 0. MVV kwam in de tweede helft maar niet in de wedstrijd en probeerde vooral de schade te beperken, zodat het niet nog meer goals incasseerde. In de tweede helft kwamen de wissels Lars, Jordy en Dinand nog in het veld. Dinand heeft nog twee afstandsschoten kunnen leveren, maar echt gevaarlijk kon MVV niet worden.

Samenvattend was Bruchterveld niet één, maar meerdere maten te groot voor ons.

De volgende wedstrijd voor MVV’69 is de derby tegen SP Daarle op 2 december in Daarle om 14:30. Een goed moment om de nederlaag van 8 – 0 tegen Bruchterveld snel te doen vergeten. Wij hopen dan ook weer op uw support.

Het eerste

Wedstrijdverslag BZSV de Blauwwitters - MVV'69


Wedstrijdverslag BZSV de Blauwwitters - MVV'69

Zaterdag 18 november 2017, tijdstip: 14.30uur, de wedstrijd BZSV - MVV’69 1 staat op het punt van beginnen. Na een weekje rust wordt er vandaag onder echte herfstomstandigheden met veel wind, regen en een frisse temperatuur op het kunstgras gestreden in een ‘6-punten’ wedstrijd om de onderste plaatsen op de ranglijst.

MVV kent voor deze wedstrijd vele afwezigen maar kan gelukkig gebruik maken van 6(!) spelers uit het 2e elftal.

MVV’69 startte in de volgende formatie:

Doel: Wessel Ring

Achterhoede: John Hutterd, Niek Stokman, Jelle Grefelman, Jan Heuver

Middenveld: Marijn Reefhuis, Jasper Bosch, Arjan Egberts, Stefan Boeve

Voorhoede: Jeroen Thijs, Berry Grotenhuis

Bank: Bert Kamphuis, Jarno Thijs

Staf: Johan Reimink (Trainer), Peter De Weert (Leider), Johan Schutte (Vlagger)

Scheidsrechter: de heer J. Floors.

Het begin van BZSV is, net als het weer, stormachtig. Binnen 7 minuten is de verdediging van MVV al flink op de proef gesteld en heeft BZSV al 5 grote doelkansen gehad. Wessel kon 3 keer schitterend redding brengen en ook Niek was 2 keer net op tijd om een schot in kansrijke positie te blokken.

In de 10e minuut is het Jeroen Thijs die plotseling de 0-1 voor MVV op zijn schoen heeft, echter de keeper van BZSV brengt redding. In de counter staat de spits van BZSV vrij voor de keeper en kan Jelle nog net zijn been uitsteken om het schot van richting te veranderen – naast.

Langzaam komt MVV beter in het spel en wordt iedereen beter gevonden. Het spel speelt zich nu vooral af op het middenveld maar echte kansen worden er niet gecreëerd.

In de 21e minuut staat de spits van BZSV na een verdwaalde lange bal plotseling één op één met Wessel, die met een katachtige beweging de bal uit de korte hoek weet te houden. MVV heeft geluk en komt zelf steeds beter in de wedstrijd en krijgt zelf wat kleine mogelijkheden op een doelpunt.

In de 35e minuut is er in de 16 meter van MVV een duel om de bal waarbij de speler van BZSV wel heel makkelijk omver geblazen wordt. De scheidsrechter staat er dichtbij en laat het spel doorgaan.

Het is de 40e minuut als Jasper Bosch plotseling op de rand van de 16 meter de bal krijgt aangespeeld en met een hard schot de bal richting de onderhoek jaagt. De keeper van BZSV weet nog net zijn hand er achter te krijgen – corner. Uit de afgeslagen corner valt de bal aan de linkerkant voor de voeten van Marijn. Die een actie maakt en de bal perfect voorzet bij de 2e paal. Het is Jasper die niet nadenkt en direct uithaalt: 0-1!

MVV heeft nu het betere van het spel en BZSV lijkt aangeslagen. In de 45e minuut is er zelfs een grote kans op de 0-2. Uit een corner is het Jelle die de bal net niet goed kan koppen en de bal rakelings over ziet gaan. RUST.

De 2e helft begint net als de eerste helft. Het is BZSV dat direct op jacht gaat naar de gelijkmaker. In de 49 minuut is het raak. Een voorzet vanaf de zijkant wordt niet goed weggewerkt en na een duwtje in de rug is het 1-1 door een eigen doelpunt.

De wedstrijd raakt vervolgens in een impassen en beide teams doen niet veel voor elkaar onder. Wel is al goed te zien dat MVV steeds meer moeite krijgt om de bal rond te spelen en kansen te creëren. Terwijl BZSV met wat plaagstootjes steeds Wessel tegen komt.

In de 75e minuut is het ineens raak. Uit een van richting veranderde vrijetrap rolt de bal via de paal in het doel van MVV – 2-1. Het geloof in een goede uitslag zakt weg en de kopjes gaan omlaag.

Kort na de 2-1 is het in de 80e minuut de rechtsback van BZSV die de bal krijgt en vanaf en meter of 30-35 de bal vrij richting het doel van MVV mag schieten. De bal heeft zo veel snelheid en precisie dat zelfs Wessel er niet meer bij kan en via weer de paal wordt het 3-1.

De laatste 10 minuten gebeurt er niet zo veel meer waardoor na 90 minuten voetbal de einstand 3-1 op het scorebord staat.

Samenvattend: Gezien de vele aanpassingen in het elftal heeft MVV een degelijke wedstrijd gespeeld en was het zelfs in fases de bovenliggende partij. Wel moet gezegd worden dat het geluk MVV in het begin van de wedstrijd niet in de steek heeft gelaten waardoor het nog een wedstrijd werd. Alle spelers van het 2e bedankt voor jullie inzet.

De volgende wedstrijd voor MVV’69 is op 25 november thuis om 14:30. Tegenstander is dan Bruchterveld.

Wij hopen dan ook weer op uw support.

Het eerste

Mvv'69 vr1 - SVO VVZ vr2


SVO VVZ staat met 1 punt boven MVV'69, als we deze wedstrijd winnen, kunnen we weer een paar plaatsen stijgen. Voor de wedstrijd is besproken om meteen druk te zetten en te laten zien wie we zijn, dit werd ook gedaan door MVV en creerde in de 1ste minuut al een kans, maar deze werd niet benut. Van beide kanten werd er rommelig gespeeld en beide wisten de bal niet goed in de ploeg te houden. In de 7e minuut schoot Jantine de bal mooi voor en vloog zo de goal in. 1-0 MVV Door wat heen en weer voetbal en kleine kansjes voor beide teams wist Gea toch de 2-0 en de 3-0 te scoren.

Ruststand 3-0

Na de rust begon MVV weer rommelig en zakten ze wat in, SVO VVZ brak meer door een kregen een paar kansjes maar die werden niet afgemaakt. In de 70e minuut wist toch MVV weer door te breken en scoorde Sandra de 4-0. De 5-0 werd gemaakt door een mooie solo actie van Lisa. Het bleef een rommelige wedstrijd en door een vrije trap scoorde Sandra heel rustig de 6-0. In de 88ste minuut raakte er iemand van de tegen partij geblesseerd en besloot de scheids de wedstrijd af te fluiten.

Het was een slordige wedstrijd, maar toch hebben we 3 punten gepakt en zijn we weer 3 plekken gestegen in de lijst.

Volgende week staat HHC Hardenberg VR2 op het programma.

Wedstrijdverslag MVV'69 - DRC'12


Zaterdag 4 november 2017 14.30 staat de wedstrijd Mvv’69 1 – DRC’12 op het programma. Voor DRC’12 de laatste wedstrijd van het seizoen. Dit betekent dat de punten die vandaag eventueel behaald kunnen worden weg vallen. Desalniettemin wil Marle deze wedstrijd uiteraard graag winnen. De wedstrijd stond onder de leiding van de heer Holtvluwer.

Mvv’69 ...

» Lees meer ...

JO13-1G heeft belangrijke punten gepakt


Den Ham - MVV’69 JO13                                         04-11-17

 

Het was een van de spannendste wedstrijden in deze najaarscompetitie. We moesten tegen Den Ham D4 (JO13).

Den Ham is de koploper in de competitie, we hebben hetzelfde punten aantal, alleen het doelsaldo van Den Ham was iets meer dan dat van ons. De wedstrijd begon meteen goed voor MVV’69 in de eerste minuten scoorde MVV, het stond 0-1. Er werd gescoord door Joël Grotenhuis.

Drie minuten voor rust scoorde Den Ham (1-1). Toen was het rust, we kregen een goede peptalk van onze coaches (Mariska Kamphuis & Jan Kleinjan). Met een nieuwe opstelling begonnen we aan de tweede helft.

Het bleef spannend, er werden overtredingen gemaakt, de bal ging heen en weer. Daarna werd er gescoord door MVV’69 (1-2). Er werd deze keer gescoord door Danny Beverdam. Toen werd er afgefloten. Ondanks dat het een moeilijke wedstrijd was hebben we toch gewonnen met 1-2! We staan 1ste met ons team in de competitie en ik weet dat blijft zo!

Geschreven door: ​Julia Braakman
Speelster uit de JO13

 

Nieuwe kledinglijn MVV’69


Henri Dood, eigenaar van Autobedrijf Piksen, overhandigde vorige week de nieuwe trainingspakken, polo’s en tassen aan het eerste elftal van MVV ‘69. Rick Heisterkamp (rechts op de foto), aanvoerder van het elftal, mocht deze in ontvangst nemen. Autobedrijf Piksen is al jaren trouwe hoofdsponsor van het team.

MARLE - Sinds het aantreden van de huidige hoofdtrainer Johan Reimink zijn er verschillende dingen veranderd binnen de Marlese club. Waaronder de uitstraling van de club en de jeugdopleiding. De club heeft in september al een presentatieavond gehouden van alle elftallen. Sinds donderdagavond is er ook een presentatiepak. Dit presentatiepak bestaat uit een trainingspak, een poloshirt en nieuwe tas. De presentatiepakken worden gebruikt voorafgaande de wedstrijden en zijn tevens voor de trainingen bruikbaar. MVV ‘69 is blij dat de hoofdsponsor hieraan mee werkt. Zaterdag 4 november kunt u het presentatiepak bewonderen tijdens de thuiswedstrijd aan Sportpark De Leemkamp. Henri Dood had nog wel een voorwaarde tijdens het uitreiken van de nieuwe kledinglijn: niet onderaan de ranglijst eindigen in de vierde klasse. Voetbalvereniging MVV’69 is opgericht in 1969. Het eerste elftal van de club speelt in de Vierde klasse zaterdag. Thuisbasis is Sportpark De Leemkamp in Marle.

Bron: Twents Dagblad

history Bekijk ook het nieuwsarchief of het overzicht van alle verslagen.