De nieuwe kledinglijn voor het 2e elftal!


Link naar het artikel in het Twents Volksblad: https://www.twentsvolksblad.nl/nieuws/algemeen/372821/nieuw-sponsor-tweede-mvv-69-als-we-nu-geen-kampioen-meer-worden-

HELLENDOORN - Het tweede elftal van MVV'69 heeft onlangs voor het eerst in het nieuwe tenue gespeeld. Het team heeft een nieuwe sponsor bereidt gevonden om nieuwe tenues, trainingspakken en tassen beschikbaar te stellen. Tegelzetbedrijf Winters uit Hellendoorn heeft de nieuwe kledinglijn verzorgd.

De staf is ook in een nieuw jasje gestoken: warme winterjassen en trainingsjassen behoren bij de nieuwe kledinglijn.

Het tweede elftal is dit jaar in sportief opzicht erg vooruit gegaan. Het team is als tweede op de ranglijst uit de winterstop gekomen en doet het daarmee goed. Er wordt meer aansluiting gezocht met het eerste elftal en de trainingen zijn verbeterd waardoor de plek op de ranglijst in de zesde klasse prima naar wens is van het elftal.

Sponsor Tegelzetbedrijf Winters is zelf speler in het tweede elftal en voetbalt vele wedstrijden met het team mee. Hij ziet dat het team goed presteert en toen Winters het team zaterdag in de nieuwe kleding zag zei hij 'als we nu geen kampioen meer worden weet ik het ook niet meer'.

De tweede seizoenshelft wordt er dan ook verwacht dat de sportieve prestaties zo blijven doorgaan.

Start KNVB cursus jeugdvoetbal trainer -coach


De KNVB cursus jeugdvoetbal trainer -coach is van start gegaan bij MVV ‘69. Het was een leerzame eerste avond waarin trainers naast theorie ook zelf training hebben gehad met nieuwe inzichten over manieren van training aanbieden. Er staan voor de komende tijd nog 4 bijeenkomsten gepland waarin de verschillende leeftijdsgroepen zullen worden getraind door de trainers onder begeleiding van de KNVB.

Bekerwedstrijd ABS Bathmen JO13-3 – MVV’69 JO13-1G


De wedstrijd JO13-1G werd gespeeld op zaterdag 10 februari

We hebben eerst de toeristische route genomen door Bathmen. En eenmaal aangekomen bij het sportpark, konden we het  voetbalveld niet vinden. Eenmaal op het veld begonnen we goed met een 0-1 voorsprong. En zo bleef het ook bijna de hele tijd. Net voor de rust ging het mis, het werd 1-1. In de rust hebben we het spel van de eerste helft besproken. We hebben ook tips gekregen. We gingen weer met goede moed het veld op. Het ging gelijk op. Toen werd het 1-2 voor ons.  Het ging een tijdje goed, maar toen werd het weer 2-2. We knokten door tot het eindsignaal. Het was gelijk dus we moesten penalty’s nemen. We hadden 3-4 gewonnen met de penalty’s en we waren door naar de volgende ronde!!! De volgende ronde zijn de kwartfinales. Het was een spannende wedstrijd en we gaan ons klaarmaken voor de volgende wedstrijd.

Geschreven door
Brent Roelofs
Speler JO13-1G

Nieuwe trainingspakken voor de JO9 en mini's


Gisteravond zijn de nieuwe trainingspakken uitgereikt aan de JO9 en de mini's door de familie Heuver. Deze zijn gesponsord door Heuver verreiker verhuur. Super bedankt hiervoor. Ze zien er geweldig uit!

KNVB basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach bij MVV’69


KNVB basismodule Jeugdvoetbal Trainer-Coach bij MVV’69

Vanaf februari 2018 zal er door de KNVB een trainerscursus (jeugd)worden aangeboden bij MVV’69. Het gaat hierbij om zowel theorie als praktijk waarbij verschillende onderwerpen en leeftijdscategorieën aan bod zullen komen. Zowel bestaande trainers / leiders als nieuwe geïnteresseerden kunnen hieraan deelnemen. Dus ook als je (nog) geen ervaring hebt maar wel interesse, dan ben je van harte welkom!

Het gaat om 5 (woensdag) avonden: 21 februari, 14 maart, 28 maart, 11 april en 25 april 2018.  

De cursus is toegankelijk voor leden vanaf 15 jaar die tevens lid zijn van de KNVB (relatienummer hebben). Mocht je dit niet hebben en toch interesse hebben, neem dan even contact op met iemand van het jeugdbestuur of via onderstaand mailadres.

Aanmelden voor de cursus kan door voor 1 februari 2018 een mail te sturen naar: Jeugdbestuur@mvv69.nl of door je op te geven bij iemand van het jeugdbestuur.

uitslag speedsoccer


We kunnen terugkijken op een geslaagd speedsoccertoernooi,

helaas was de stand Chelsea - Liverpool verkeerd genoteerd, waardoor de uitslag zaterdag verkeerd is vermeld, dit is nu hersteld

Liverpool heeft de competitie bij de Junioren gewonnen!

history Bekijk ook het nieuwsarchief of het overzicht van alle verslagen.